World Wide Lighting

Wil jij werken bij het leukste en meest ambitieuze bedrijf van Europa? Bij World Wide Lighting werken ruim 200 enthousiaste collega's er continu aan om de lat van klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. Dit doen wij niet alleen bij customer service, maar ook binnen onze marketing, sales, finance, inkoop, data, HR en IT afdeling. Wil jij ook impact maken en invloed hebben op het verduurzamen van Europa en de sterke groei binnen dit bedrijf? Wacht dan niet langer en kom bij ons werken!

World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons Assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing.

Wij zijn een zeer ambitieuze organisatie, dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega's om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten. Daarbij staat het belang van onze klanten bovenaan. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Branche:

E-commerce

Activiteiten van de organisatie

Met ons uitgebreide assortiment en kwalitatief hoogwaardige producten helpen wij ieder bedrijf bij het vinden van de ideale lichtoplossing. Hiervoor verkennen we dagelijks de verlichtingsmarkt, zodat we ons assortiment kunnen verbeteren en uitbreiden. Om de beste resultaten te bereiken, dagen we ons personeel uit om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, en motiveren we hen om een stapje verder te gaan. Bovendien komen de behoeften van onze klanten altijd op de eerste plaats! Met een hoog niveau van gespecialiseerde verlichtingskennis, zijn wij in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor elke klant. Dit doen wij in

Aantal medewerkers

200 medewerkers

Locatie

Helmond, Eindhoven, Keulen, Change en Taiwan

Wist je al dat onze voormalige CEO ooit begonnen is als stagiaire binnen het bedrijf? Als dit nog niet genoeg zegt over de groei kansen. World Wide Lighting is een jong en ondernemend bedrijf waar je zowel als starter maar ook als professional uitgedaagd wordt om iedere dag het beste uit jezelf te halen en het beste voor de organisatie te doen. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en dat zorgt er voor dat je net zo gemakkelijk bij onze CEO binnen loopt als belt met je collega’s in Duitsland. We zijn hebben een geweldig en divers team, met wel 18 nationaliteiten, een eigen WWL Academy waar je diverse trainingen kan volgen en natuurlijk verse koffie en een kantine met heerlijke verse broodjes. Naast dat er hard gewerkt word is er ook tijd voor gezelligheid en ontspanning tijdens een potje tafeltennis of de vrijdagmiddagborrel.

Accountmanager binnendienst B2B
Helmond
Even bellen met die ene installateur om te kijken of zijn bestelling goed gegaan is, vervolgens bij de andere klant nog een advies vraagstuk beantwoor ..
Online Content Marketeer
Helmond
Creatieve tekstschrijvers opgeLED! Is het maken van aansprekende en wervelende content jouw tweede natuur? Dan is de functie van Content Marketeer abs ..
Online Marketeer
Helmond
Verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van marketingcampagnes die AnyLamp en zijn verlichtingsproducten promoten; Het vergro ..