Telco Accessories

Telco is altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige collega’s met commercieel inzicht. Affiniteit met gadgets en consumenten electronica?  Telco biedt een dynamische, internationale en inspirerende werkomgeving. Wil je werken in een jong team met eigentijdse producten en aantrekkelijke merken? Dan zijn wij het bedrijf wat bij je past! 

Telco Accessories B.V. is de moedermaatschappij achter de succesvolle retailmerken Xtorm, Gecko Covers, Just in Case, Njord en LINQ. Opgericht in 2008 en inmiddels beschikbaar in meer dan 60 landen over de hele wereld. Het is onze missie de mobiele ervaring van mensen te verbeteren. Elk merk doet dit middels haar unieke propositie:

Xtorm – Innovatieve en hoogwaardige mobiele laadoplossingen voor reizigers
Gecko Covers - Accessoires voor dagelijkse bescherming van tablets, e-readers, horloges en laptops
Just in Case – De slimme keuze voor bescherming van mobiele accessoires
Njord - Premium Apple-accessoires verantwoordelijk vervaardigd van zalmleer
LINQ - Best-in-class USB-C-hubs- en adapters voor professionele- en Apple gebruikers

Wij ontwikkelen producten die jouw mobiele beleving maximaliseren, zodat je efficiënter kunt werken, waar je ook gaat. Met meer dan 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van mobiele accessoires, ontwerpen we top class duurzame producten. Deze kunnen gecategoriseerd worden in: Power, Protect & Connect. Wij ontwerpen, testen en ontwikkelen onze producten vanuit ons HQ in Nederland.
Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel, en dat is slechts een deel van onze productgarantie.

Branche:

Consumenten elektronica

Activiteiten van de organisatie

Ontwikkeling en design, van eigen producten van de genoemde merken. Verkoop van producten aan groothandel (B2C), verkoop van producten via diverse ecommerce platforms (D2C)

Aantal medewerkers

80 medewerkers

Locatie

Houten en Lichtenvoorde

Doorgroeien, eigen persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en waardering.
SEA Specialist
Lichtenvoorde En/Of Houten
Voor ons E-commerce team zijn we momenteel op zoek naar een SEA specialist die verantwoordelijk wordt voor hoofdzakelijk de Nederlandse, Belgische en ..
Junior Financial
Houten Of Lichtenvoorde
Wij zoeken versterking op ons kantoor in Lichtenvoorde én Houten! (2 vacatures)  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die van aanpakken ..
HR Business partner
Houten
De HR business partner speelt een belangrijke rol in de organisatie en streeft er continu naar om met alle medewerkers de bedrijfsdoelstellingen en  h ..
Category manager
Houten
Vanuit ons kantoor in Houten opereert het Operations Team en wordt hard gewerkt om onze merken verder uit te breiden. Dit gebeurt door actief assortim ..
Brand Development Manager
Houten (Utrecht)
Voor het merkenportfolio zijn we op zoek naar een Brand Development Manager. De Brand Development Manager maakt onderdeel uit van de afdeling Operatio ..
Stagiair Online Marketing en Marketplaces
Lichtenvoorde En/Of Houten
Als stagiair(e) ondersteun je het e-commerce team bij alle facetten die bij online marketing en Marketplaces komen kijken. Van het schrijven van onlin ..