Workrate

Wij zijn Workrate, een innoverend beveiligingsbedrijf waarbij ons hoofdkantoor is gevestigd in Schiphol-Rijk. Workrate is een uniek en gespecialiseerd beveiligingsbedrijf dat een belangrijke rol speelt in het effectief beveiligen van datacenters en vergelijkbare sectoren in heel Nederland en EMEA. Wist je dat Workrate op plek 8 staat van snelst groeiende bedrijven 2021? Hoe leuk is het om bij één van de snelst groeiende organisaties van Nederland werkzaam te zijn als (young) professional en om mee te groeien met de organisatie.

Workrate speelt een belangrijke rol in de security van datacenters. Datacenters zijn het fundament van de digitale economie. De veelbesproken 5G-netwerken, Internet of Things, cloud, virtual reality: deze en veel meer technologieën draaien op computerservers die gehuisvest zijn in datacenters. En het is aan ons om erop toe te zien dat die infrastructuur altijd blijft draaien. Als Workrate hebben wij de ambitie om leidend te zijn op het gebied van datacenter security. Daarnaast beveiligen wij ook bij hoogwaardige bedrijven in de haven en de logistieke sector. 

Bij ons vind jij flexibiliteit, prima arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Zowel voor onze klanten als voor jou gaan wij ver. Onze visie luidt dan ook: EXPECT MORE!

Branche:

Beveiliging

Activiteiten van de organisatie

Als beveiligingsorganisatie leveren wij nachtrust aan onze klanten. Bij Workrate spelen wij in op de wensen van onze klanten, de kwaliteit van dienstverlening en de mate van compliance. Dit doen wij door het inzetten van onze Human Systems. Een gouden combinatie van mensen en techniek. Middels onze WorkState software, bouwen wij een rapportagesysteem rondom de beveiliger met heldere (werk)processen. Aansluitend daarop bieden wij ook professionele consultancy aan.

Door het werken met Human Systems is de kans op fouten minimaal, de control optimaal en kan de beveiliger ook focussen op een gastvrij ontvangst. Wij geven de opdrachtgevers zekerheid dat hun zorgen bij ons in goede handen zijn.

Aantal medewerkers

700+ in Nederland

Locatie

De locaties van de onze klanten zijn verspreid over het gehele land en het hoofdkantoor is gevestigd in Schiphol-Rijk.

Workrate speelt een belangrijke rol in de security van datacenters. Zeg maar het fundament van de digitale economie. De veelbesproken 5G-netwerken, Internet of Things, cloud, virtual reality: deze en veel meer technologieën zijn gehuisvest in datacenters. En het is aan ons om erop toe te zien dat deze belangrijke computerservers blijven draaien. Daarnaast beveiligen wij ook havens en de logistieke sector. Dit zijn ook gevoelige branches waar veiligheidsincidenten tot slapeloze nachten kunnen leiden.


Wij geloven in een gouden combinatie van mens en techniek. Met onze Human Systems streven we dit na door een systeem te bouwen rondom de beveiliger van heldere werkinstructies en ondersteunende software, de WorkState. Dit alles met een scherp oog op compliance en andere security normen.


Wil je lekker veel uren maken of juist wat minder? Bij Workrate bepaal je zelf hoeveel èn wanneer je werkt. Daarbij zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en doe je skills op die je ook in de rest van je loopbaan van pas komen.