Brink

‘Werken bij Brink’ staat bij veel starters op het verlanglijstje. Dat merken we omdat ze na hun studie bij ons aankloppen voor een functie op één van onze drie kantoren die op loopafstand zijn van het station. Wat hen aanspreekt? De breedte van onze organisatie (advies, management, software); de vele interessante, grote opdrachtgevers en diverse markten. En natuurlijk ook onze cultuur waarin je met plezier kunt samenwerken aan indrukwekkende projecten. Hou je ervan om uitgedaagd te worden? Pak je snel je verantwoordelijkheid? Dan komen we graag met je in contact. 

Stap met ons in het middelpunt van bouw, infra en vastgoed! Vanuit het hart van de markt houden wij met onze management- en adviesdiensten, softwareproducten en financiële oplossingen driehonderdzestig graden zicht op alle bewegingen. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we letterlijk de randen op van wat mogelijk is. Zo breed als de markt van bouw, infra en vastgoed is, zo breed zijn ook onze opdrachtgevers vertegenwoordigd. Van ontwikkelaar tot eigenaar of gebruiker. Van bouw- en infrabedrijf tot overheid. Van landelijk tot lokaal. Brink voorziet hen binnen de gehele keten van advies, ondersteuning in management en marktbrede softwaretools. Vanuit een integrale visie en aanpak.  

Daar zijn we mee begonnen in 1972 en sindsdien zijn we zo’n tweehonderdvijftig mannen en vrouwen sterk. Elk met een eigen aanvullend specialisme. Want bij Brink werken we samen. Met de meest uiteenlopende opdrachtgevers en partners. Met bijzonder veel data. Met een berg aan oplossingsgericht vermogen. Voor een diversiteit aan vraagstukken.  

Dat we rondom zicht hebben op bouw, infra en vastgoed, zie je meteen terug in de enorme hoeveelheid aan projecten. Huisvesting. Ontwikkeling. Kostenadvisering. Aanbestedings­begeleiding. Softwareondersteuning. Opbrengstpotenties. Transformatie. Herbestemmingen. We schakelen voortdurend tussen onze ervaring in beleid, strategie, planvorming, realisatie, beheer en exploitatie. Dit doen we voor een groot gedeelte op locatie, bij projecten of bij onze opdrachtgevers. Maar het hart vormen onze drie vestigingen in Eindhoven, Rotterdam en Groningen. Hier komen onze expertises samen. Leggen we alle kennis naast elkaar. Analyseren onze bevindingen. En vertalen deze naar de wereld van bouw, infra en vastgoed.  

In Nederland mogen wij ons marktleider noemen in het leveren van software voor de processen: specificeren, calculeren en bewaken. Onder het productlabel Ibis leveren we software die de vastgoed-, bouw-, installatie- en infrasector grip geven op kwaliteit, proces en eindresultaat. Van initiatieffase tot en met de exploitatie. We passen de meest moderne technologie toe in onze software voor bouw, infra en vastgoed. Onze strategie is er één van innovatie, innovatie en nog eens innovatie. We zijn als organisatie volop in ontwikkeling naar een DevOps-mindset, waarbij we elk moment automatisch kunnen deployen. De kwaliteit van onze code en de ontwikkeling van onze developers spelen daarbij een grote rol. 

 

Branche:

Bouw, infra en vastgoed

Activiteiten van de organisatie

Zo breed als de markt van bouw, infra en vastgoed is, zo breed zijn ook onze opdrachtgevers vertegenwoordigd. Van ontwikkelaar tot eigenaar of gebruiker. Van bouw- en infrabedrijf tot overheid. Van landelijk tot lokaal. Brink voorziet opdrachtgevers binnen de gehele keten van advies, ondersteuning in management en marktbrede softwaretools. Vanuit een integrale visie en aanpak. 

Aantal medewerkers

250 Brinkers

Locatie

Rotterdam, Eindhoven en Groningen

Van starter tot partner. Dat zegt denk ik genoeg en dit pad is al door veel andere Brink collega’s bewandeld. We gaan graag met je in gesprek om te kijken waar jouw mogelijkheden liggen binnen Brink.