BOEG

BOEG is altijd op zoek naar commercieel talent. We hebben een ambitie om te groeien en hier kun jij onderdeel van uitmaken. Daarnaast zijn onze opdrachtgevers ook structureel op zoek naar bouwkundig, installatietechnisch of financiële young professionals. BOEG zorgt voor de juiste connectie. 

Het kan echt, een baan waar je energie van krijgt en die voldoening, vrijheid en uitdaging biedt. En ja hoor, die ook nog eens te combineren is met dingen die voor jou belangrijk zijn in het leven. Denk aan gezin, familie, vrijwilligerswerk, hobby, sport… 

Samen kijken we wat het beste bij jouw persoonlijke situatie en wensen past. Zodat je kunt doen waar jij gelukkig van wordt en Baas Over jouw Eigen Geluk bent. Tijdens werktijd én daarbuiten. 

Wij zijn BOEG

Branche:

Arbeidsbemiddeling, Bouw, Installatietechniek & Finance

Activiteiten van de organisatie

BOEG bemiddelt en adviseert al 10 jaar in vacatures binnen de Installatietechniek: elektrotechniek en werktuigbouwkunde, Bouw en Financieel. In deze 10 jaar hebben we een enorm sterk en waardevol netwerk opgebouwd. Dit netwerk zetten wij in om op een persoonlijk manier de connectie te maken.

Aantal medewerkers

26 interne medewerkers & 80 gedetacheerd

Locatie

Het hoofdkantoor is in Rotterdam. Op korte termijn zullen hier nieuwe locaties aan toegevoegd worden in regio Noord en regio Zuid/west.

Iedereen kan Baas Over Eigen Geluk zijn, dat is onze missie! Je krijgt dan ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in gebieden die voor jou belangrijk zijn. BOEG heeft grote ambities om te blijven groeien komende jaren. Heb jij zelf ook ambities om door te groeien? We kijken samen wat de mogelijkheden zijn bij BOEG.