Deen

Midden in het centrum van Rotterdam vind je het kantoor van Deen Executive; sinds 1937 de hofleverancier van veel Rotterdamse bedrijven. In verband met de snelle groei van onze organisatie zoeken wij uitbreiding!

Deen is, als één van de vier eerste Executive Search, Recruitment, Assessment & MD bureaus, opgericht in 1937. Deen rekruteert en selecteert professionals, managers, directieleden. Tevens leveren onze MD programma's een zichtbare bijdrage aan het vergroten van succes en continuïteit binnen organisaties. De organisatie is verdeeld in een aantal Business Units waarin ruimte is voor groei en verder uitbreiding van specialisaties.


Onze slogan is 'Deen toont karakter', wij maken de onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar, zorgen voor een juiste koppeling van het 'karakter' van kandidaten aan organisaties en specifieke functies. Onze aanpak is het 'matchen' van 'karakters' met 'drive' aan bedrijven, niet werkervaring bij vacatures.


De focus op branches (key markets) en functies (key positions) maakt onze expertiseteams sterk. Zij bestaan uit senior consultants met jarenlange ervaring die borg staan voor zorgvuldigheid en kwaliteit en richten zich op structuur- en resultaatverbetering van onze cliënten. Zij weten wat er in de sector speelt. Met 4 locaties en ca. 30 medewerkers blijkt Deen een sterke HR partner voor bedrijfsleven en overheid.

Branche:

Zakelijke dienstverlening

Activiteiten van de organisatie

Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen’ van succes zichtbaar en toont het karakter van kandidaten. Dat is exact wat wij bij Deen al ruim 80 jaar dagelijks met veel passie en plezier doen voor onze opdrachtgevers. Professionals op de juiste posities maken het verschil. Met name persoonlijkheid en drijfveren van mensen zijn bepalend voor het succes. 


Sinds 1937 zoekt, selecteert en ontwikkelt Deen managers, directieleden en managementteams. Naast deze search & assessment activiteiten leveren onze management development programma’s een zichtbare bijdrage aan het vergroten van uw succes en continuïteit. 

Aantal medewerkers

15 medewerkers

Locatie

Rotterdam

Aantrekkelijk trainingsprogramma en individuele opleidingsmogelijkheden. Een compacte organisatie met intern veel senioriteit en veel ruimte voor ondernemerschap.