AAG

Werken bij AAG is niet zomaar ‘een baan’! Meer dan 200 collega’s zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de bedrijfsvoering in de zorg, zodat zorgorganisaties zich kunnen focussen op hun belangrijkste taak: het leveren van de best mogelijke zorg aan hun cliënten.

AAG gelooft in een goede bedrijfsvoering als stevig fundament voor de zorg. Wij bieden ondersteuning bij het verbeteren van (bedrijfskundige) processen, zodat zorgorganisaties zich kunnen richten op hun belangrijkste taak: het zorgdragen voor mensen. We richten onze blik op het grote geheel en houden oog voor het specialistische detail. We bieden toegevoegde waarde door mens, proces en systeem met elkaar te verbinden. Hierbij zijn de mens en het proces leidend. AAG-ers zijn expert in het doorgronden van processen. Ieder proces dat we ‘vastpakken’ verbinden we met het gedrag van onze klanten. En met onze kennis en expertise voegen we net dat beetje extra toe. Zo ontstaat simpelere, snellere en menselijkere bedrijfsvoering

Branche:

Zakelijke dienstverlening voor de zorgsector

Activiteiten van de organisatie

Wij werken voor de zorg en zijn specialisten in Vastgoed & Huisvesting. Facilitair management & Inkoop, Personeel & Salaris, Bedrijfsvoering & Financiën, Zorg- & Registratieve processen

Aantal medewerkers

200+ medewerkers

Locatie

AAG is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en is werkzaam voor zorgorganisaties door heel Nederland. AAG-ers werken op kantoor, bij de klant en thuis.

Iedere dag met plezier naar je werk gaan, dat is wat we bij AAG belangrijk vinden. Samen werken in een informele warme sfeer waarbij er een goede balans is tussen werk en privé. Maar er is meer! Bij AAG vinden we kwaliteit ontzettend belangrijk. We plannen regelmatig kennissessies met collega’s. Zo leren we van elkaar. Er wordt veel aandacht besteed aan duurzame inzetbaarheid in de vorm van trainingen, opleiding en cursussen. Je komt in een hecht team van collega’s waar je niet alleen inzichten en kennis haalt en deelt, maar ook regelmatig aan teambuilding doet.
Trainee Business Consultant Finance
’S-Hertogenbosch
Aan het begin van je carrière? Word trainee! Ontwikkel je als Business Consultant in de zorg.
Trainee Business Consultant HR
’S-Hertogenbosch
Aan het begin van je carrière? Word trainee! Ontwikkel je als Business Consultant in de zorg.
Trainee Business Consultant Data & Analytics
’S-Hertogenbosch
Aan het begin van je carrière? Word trainee! Ontwikkel je als Business Consultant in de zorg.
Junior adviseur duurzaamheid
’S-Hertogenbosch
Wil jij een expert in duurzaamheid worden in de zorg en jouw expertise samen met klanten vertalen naar een duurzame bedrijfsvoering? Dan zijn wij op z ..