Exterus

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste werkstudenten en stagiaires die geïnteresseerd zijn in het 
werken in een internationaal georiënteerde werkomgeving. Ontdek hoe het werken in een 
teamverband binnen een kleinschalige fiscale adviesorganisatie eruitziet. Je bent communicatief 
vaardig, flexibel en een echte teamplayer. Ook ben je sportief en doe je graag mee met onze 
bootcamp op maandag. Wat je leert op de opleiding, probeer je zoveel mogelijk in praktijk te 
brengen. Wij begeleiden en ondersteunen jouw ontwikkeling. Hierbij laten we je vanaf dag één vrij 
om uiteenlopende werkzaamheden op te pakken en uit te voeren. Instromen als werkstudent is 
continu mogelijk, informeer bij de HR Manager wat de mogelijkheden zijn!

Exterus is sinds 2006 een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Den Haag en met ongeveer 25 medewerkers voornamelijk actief in de Randstad. Wij zijn specialist in advisering en ondersteuning  op het gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll(ing) services voor internationale bedrijven met grensoverschrijdende activiteiten en internationale opdrachten voor werknemers.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke, klantgerichte en betrouwbare aanpak. Bij ons werken specialisten die allen expert zijn op hun vakgebied: immigratie, fiscaal advies en payroll(ing). Hierdoor kunnen wij onze klanten een "one-stop-shop" kunnen bieden. Vanaf het moment van aankomst van een medewerker in Nederland tot aan het moment van vertrek uit Nederland bieden wij support en advies gedurende het volledige immigratietraject van de werknemers.

Typisch Exterus
Jong, ambitieus, slim en uitgesproken. Wij zijn succesvol door het uitstekende teamwork (zowel met collega's als met klanten). Exterus is een professioneel maar 'klein' advieskantoor.

TEAM
Wij zijn succesvol door het uitstekende teamwork (met collega's en klanten). Exterus is een professioneel maar 'klein' advieskantoor. Onze werkwijze: belangstelling voor de ander (samenwerken), met enthousiasme dat aanstekelijk werkt, gezamenlijk zichtbaar de doelen nastreven.

BELONING
Van ons mag je een afwisselende baan verwachten binnen een klant gedreven, informele organisatie waar goede initiatieven worden beloond. Wij stimuleren jouw professionele ontwikkeling en natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

UITDAGING
Heb jij de eXterus-factor? Wij werken voor mooie klanten aan uitdagende complexe vraagstukken. En bieden stevige concurrentie aan de grote kantoren door een kenmerkende eigen-(werk)wijze!

Branche:

Juridische en Financiële dienstverlening

Activiteiten van de organisatie

Exterus is specialist in advisering en ondersteuning van hun klanten op het gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll(ing).

Aantal medewerkers

25 medewerkers

Locatie

Den Haag, Prinses Alexialaan

Momenteel staan er verschillende vacatures open, waaronder: Consultant Tax Compliance, Payroll Traineeship, Sales & Marketing Officer en Tax Advisor. Een uitgebreide omschrijving van deze vacatures kun je hier vinden
Tax Advisor
Den Haag
Voor werknemers, werkzaam in internationaal verband, kan verschillende wet- en regelgeving van meerdere landen van toepassing zijn. Elk land heeft zij ..
Consultant Tax Compliance
Den Haag
Voor, en vooral samen met, onze internationale klanten zijn we dagelijks aan de slag om hen én hun (buitenlandse) werknemers op alle fronten goed te b ..
Payroll Trainee
Den Haag
Als payroll Trainee ga je bij ons het vak Payroll Administrator/Advisor leren. Onder begeleiding en met de nodige training ga je aan de slag om onze v ..
Sales & Marketing Officer
Den Haag
Exterus groeit snel. Om die reden zijn we op zoek naar een Sales & Marketing Officer. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en commerciële ..