FRMWRK

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste Online Marketeers of Developers die graag zowel zelf verder willen groeien als onze klanten willen helpen groeien. Je werkt bij ons aan de bureau-zijde, wat betekent dat je niet direct een product verkoopt aan een klant maar uren draait voor onze klanten om hun webshop te optimaliseren. Een andere manier van werken, waarin veel ontwikkelmogelijkheden zijn! We zijn een hip, kleinschalig en jong Rotterdams bureau. Jong van geest dan, want ons bureau gaat al een aantal jaren mee.

FRMWRK is een e-commerce bureau gevestigd in het hart van Rotterdam. Ons bureau is in de jaren '90 opgericht door twee broers en die familiecultuur is er altijd in gebleven. We hebben veel jong personeel (en het oudere personeel is jong van geest).

Branche:

IT/IOnline marketing/e-commerce

Activiteiten van de organisatie

Het bouwen en optimaliseren van webshops door middel van frontend en backend ontwikkeling middels Magento, Drupal en in de toekomst ook Shopware. Daarnaast verzorgen wij de online marketing van onze klanten, denk daarbij aan SEA, SEO, CRO, Google Analytics, A/B testing en UX/UI design.

Aantal medewerkers

22 medewerkers

Locatie

Schiecentrale Rotterdam

Je kan blijven werken als allrounder/fullstack developer of je kan je specialiseren in een online marketing tak of richting frontend of backend ontwikkelaar. We staan er altijd voor open om samen te kijken hoe jij jouw ambitie bij ons kan waarmaken.
CRO Specialist
Rotterdam
Jij hebt een passie voor optimaliseren en analyseren, je bent oplossingsgericht en je bent een online marketing expert of wil dit worden. Je hebt de w ..
Strategisch HR adviseur
Rotterdam
Jouw missie: HR-beleid maken met je voeten in de klei!Als strategisch HR adviseur - of HR Ontwikkelaar, zoals wij je noemen binnen FRMWRK - ben jij de ..
Magento Developer
Rotterdam
De klanten hun webshopomzet laten groeien dat is wat we willen! Jij doet dit door de nodige code te schrijven aan de front-of backend zijde. Geen uitd ..
Development afstudeerstage
Rotterdam
Als bureau willen wij ons gaan richten op het ontwikkelen van headless webshops gebaseerd op Shopware (PWA). Als onderdeel hiervan wil FRMWRK een eige ..