Advance Tax Compliance

Advance Tax Compliance B.V. maakt samen met Advance Tax Solutions B.V en SMRTR Consulting B.V. deel uit van de Advance Tax Group. De Group is opgericht in 2007 en bestaat uit tax en reporting specialisten, data scientists, process automation/ lean consultants and technology experts.

Advance Tax Compliance is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van tax en finance procesverbetering, automatisering en consultancy en tax reporting en tax compliance diensten. Advance Tax Compliance maakt in de markt écht het verschil door hun persoonlijke werkwijze. ATC zorgt sinds 2007 met hun concrete proposities voor tevreden klanten bij multinationals en grote ondernemingen.


Advance Tax Compliance werkt met een hecht team vanuit het kantoor in Rotterdam en heeft een duidelijke groeiambitie. Er heerst een informele, professionele sfeer. En stuk voor stuk hebben je collega's ondernemersbloed. Als ATC team bouwen ze met elkaar aan de toekomst en werken ze samen vanuit de ambitie de beste oplossingen te bieden aan hun klanten, zonder poeha.

Branche:

Tax/ Finance automation, new technologies and compliance

Activiteiten van de organisatie

Wereldwijde dienstverlener op het gebied van tax en finance procesverbetering, automatisering en consultancy en tax reporting en tax compliance diensten.

Aantal medewerkers

14 medewerkers

Locatie

Rotterdam

Aangezien je direct start met het meewerken op internationale (technologie) projecten ben je direct hands-on ondanks de geringe ervaring. Na verloop van tijd kan je projecten onder eigen verantwoordelijkheid uitvoeren en een project team aansturen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij multinationals inhouse ervaring op te doen. Van werkstudent naar analist, senior analist, manager en wellicht verder.
Consultant Finance & Tax
Rotterdam
Heb jij affiniteit met technologie en cijfers? Voor ons global implementatie team zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die willen meebouwen aan pr ..