PMT Groep

Vind bij PMT de uitdaging voor jouw talent! In de financiële sector, bij gemeenten of in IT. Kies voor een prettige, veilige werkomgeving met goed gemutste collega’s. Ook in de zomer! Want hard werken en plezier gaan bij PMT hand in hand. Vanaf dag één ben je volwaardig onderdeel van een team vol enthousiasme, gedrevenheid, humor en optimisme. De basis voor je ontwikkeling zijn jouw persoonlijkheid en talenten. We leggen de lat hoog en springen er samen overheen. Zo gaan we voor succes. Voor jou en voor onze opdrachtgevers!

PMT GROEP

Als je kiest voor één van onze traineeships dan zorgen wij voor een vliegende start. Natuurlijk leren we elkaar eerst echt goed kennen op kantoor in Gouda. Vervolgens combineer je het uitvoeren van een opdracht met ons uitgebreide opleidingstraject. Daarbij begin je met het behalen van je inhoudelijke vakdiploma’s. Verder maak je kennis met de Lean-filosofie en hebben we aandacht voor de belangrijke rol van IT en data. Ook maken we ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling met o.a. de workshop Teamrolmanagement. Dat alles met een duidelijke focus op het samen creëren van waarde en een positief resultaat!

In het 1e jaar leg je een solide basis met ons opleidingstraject om vervolgens zelf - op basis van je persoonlijke ambitie - vorm te geven aan je verdere specialisatie. Dat doe je door gebruik te maken van ons ruime aanbod aan incompany trainingen. Van Persoonlijke effectiviteit, Lean Green Belt (proces), Actuarieel rekenen, PowerBI (data), Introduction to programming, Agile Scrum, Excel expert tot Personal branding… You name it, we got it!

Branche:

Verzekeringsbranche, pensioenbranche, gemeentes, decentrale overheden & IT

Activiteiten van de organisatie

 Challenge (y)our Talent bij PMT 

Ruim 20 jaar bedienen wij opdrachtgevers bij hun uitdagingen door expertise op het vlak van proces, project, RPA en IT te combineren met sterke sociale vaardigheden en kennis van pensioen en het sociaal domein. Wij hebben het talent om het verschil te maken in de uitvoering binnen de pensioenbranche en het sociaal domein. Daag ons maar uit!

Ben je afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd? Vind bij PMT de uitdaging voor jouw talent. In de financiële sector, bij gemeenten of in IT. De basis voor je ontwikkeling zijn jouw persoonlijkheid en talenten. Samen gaan we op zoek naar de uitdaging die bij jou past.

Aantal medewerkers

Groeiende organisatie met op dit moment +/- 100 collega’s

Locatie

Randstad

PERSOONLIJKE EN INHOUDELIJKE ONTWIKKELING

Ons Traineeship houdt in dat je namens PMT bij verschillende grote verzekeraars en pensioenuitvoerders aan de slag gaat. Denk aan bedrijven zoals a.s.r., Nationale Nederlanden, Visma idella, Allianz, Zwitserleven en nog veel meer. Er is zóóóó veel gaande in deze branche en er komt nog héél veel aan. Iedere opdracht en iedere opdrachtgever zijn anders. Dit zorgt ervoor dat je jouw talent optimaal kunt benutten en uiteindelijk door kunt groeien naar mooie functies zoals Business Consultant, Pensioenspecialist; Data-analist of Projectmanager…de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook kun je gaande weg ontdekken dat je liever de publieke sector of IT op wilt gaan. Alles is mogelijk bij PMT.

Veel keuze kan soms ook lastig zijn, maar je staat er zeker niet alleen voor. Jouw persoonlijke Challenge Manager staat altijd voor je klaar om te sparren over de ontwikkelingen bij de opdrachtgever, jouw opleidingsmogelijkheden en de vervolgstappen in jouw PMT carrière! 

Traineeship Consultancy
Randstad/Thuiswerken
De pensioenbranche saai…?! Zeker weten van niet! Als er ergens een interessant carrièreperspectief te bieden valt, dan is dat binnen deze branche en b ..
Traineeship Gemeente
Randstad/Thuiswerken
Werken bij een gemeente? Niet bij één, maar steeds bij verschillende gemeentes? Een unieke mogelijkheid om echt impact te maken! In de wereld waarin h ..
Trainee Recruitment
Gouda/Thuis
Krijg jij energie van het in contact zijn met verschillende mensen? Ben je van nature nieuwsgierig, creatief aangelegd en kun je goed schakelen tussen ..
Junior developer bij de overheid
Randstad
Wil jij een bijdrage leveren aan de alsmaar veranderende wereld van IT en robotisering binnen de overheid? Besteed jij jouw vrije tijd graag aan het b ..