Centric

Centric biedt Young Professionals de mogelijkheid om stage te lopen of een vliegende 
start van hun IT carrière te maken.

Werken bij Centric
Als Centric’er maak je deel uit van één van de grootste IT-organisaties van Nederland. Heb jij je boodschappen bij de supermarkt weleens zelf gescand? Een identiteitsbewijs laten maken bij je gemeente? Of online een reis geboekt? Grote kans dat je met producten en diensten van Centric te maken had. Als grote IT-dienstverlener leveren wij onder meer software en infrastructuur aan honderden organisaties in binnen- en buitenland. Zo werken we onder andere voor gemeenten, ziekenhuizen, banken, winkels en bouwbedrijven.

Branche:

ICT

Activiteiten van de organisatie

Onze werkwijze
Connect: Bij Centric verbinden we professionals, partners en klanten.
Engage: Zo kunnen zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar delen.
Succeed: Deze samenwerking resulteert in vernieuwende, pragmatische oplossingen die bijdragen aan de doelen van onze klanten en medewerkers.

Aantal medewerkers

In Nederland werken ruim 3000 medewerkers bij Centric

Locatie

Centric heeft vestigingen door heel Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gouda.

Wat je ook doet, het gaat erom dat je plezier hebt in je werk. En Centric wil en kan daar natuurlijk flink aan bijdragen. Om je een idee te geven hoe, doen we je vijf beloftes. En ja, je mag ons hierop gerust vastpinnen!

Belofte 1
Wij bieden zekerheid

Centric is actief in verschillende landen en markten en we zijn niet-beursgenoteerd. Daardoor zijn we weinig gevoelig voor economische schommelingen en bieden we continuïteit en zekerheid. In de afgelopen vijfentwintig jaar is Centric flink gegroeid, met steevast uitstekende jaarcijfers. Een groot deel van de winst investeren we weer in ons bedrijf. Niet graaien, maar zaaien. Zo blijven we ook de komende kwart eeuw een bloeiend Hollands IT-bedrijf waar mensen graag werken.

Belofte 2
Jij staat voorop

Natuurlijk voel je je graag prettig en gewaardeerd. Bij Centric kun je daarom rekenen op persoonlijke begeleiding en aandacht voor een goede werk-privébalans. Zo werk je altijd binnen je eigen regio, waardoor de reistijd beperkt blijft. Wil je doorgroeien en kun je wel wat loopbaanadvies gebruiken? Wij staan met raad en daad voor je klaar.

Belofte 3
Wij helpen jou verder in je vak

We helpen je bij het waarmaken van je ambities. Zo bieden we trainingen, gecertificeerde opleidingen en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kun je deelnemen aan Craft, het groeiprogramma dat bijdraagt aan je kennisontwikkeling met events, technische blogs, kennissessies van onze Competence Centers en coaches.

Belofte 4
Wij bieden je mooie uitdagingen

Bij Centric krijg je de ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan en je kwaliteiten te ontdekken. Dankzij de grote diversiteit aan projecten die voorbij komt, leer je snel je grenzen te verleggen. Of je nu in-house zit bij een grote winkelketen, techbedrijf, gemeente, verzekeraar of op een van de Centric-vestigingen, je werkt aan innovatieve oplossingen die het leven van onze klanten – en dat van hún klanten – een stuk makkelijker maken. Ga er maar aan staan!

Belofte 5
Ook na het werk is het bij ons gezellig

Op het werk maar ook daarbuiten maken we bij Centric graag ruimte voor plezier. Onze actieve personeelsvereniging organiseert bijvoorbeeld tijdens het hele jaar uitjes en activiteiten, van paragliden tot stedentrips. Sportief ingesteld? Regelmatig kun je met collega’s in je eigen Centric-shirt deelnemen aan hardloopevents of fietswedstrijden. Van zomerbarbecue tot Sinterklaas, bij Centric is ieder seizoen veel leuks te doen.
 

Campus Recruiter
Gouda (Hybride)
Ga jij vol enthousiasme Campus Recruitment verder op de kaart zetten binnen Centric?
Open sollicitatie afstudeeropdracht
Gouda
Stagelopen bij Centric is uitdagend en leerzaam!
Open Sollicitatie IT junior
Gouda
Geef jouw IT carrière een vliegende start bij Centric!
Junior Application Specialist
Gouda
Ben jij een ster in het oplossen van ingewikkelde vraagstukken?
Junior IT architect
Gouda
Implementeer jij graag de allerlaatste IT-technieken bij interessante opdrachtgevers? Dan ben je helemaal op je plek bij de divisie Managed Services. ..
Junior System Engineer
Gouda
Jouw IT loopbaan bij Centric start met vooral leren. Een traject met veel opleiding en training, maar ook veel praktijkervaring. Je krijgt de mogelijk ..
Open sollicitatie stageopdracht
Gouda
Stagelopen bij Centric is uitdagend en leerzaam!