Quion

Kom jij het verschil maken bij Quion?
Wij zijn op zoek naar nieuwsgierige collega's met lef!

Iedereen wil een thuis! Quion is een van de grootste hypothecaire dienstverleners van Nederland. Wij ondersteunen met trots gerenommeerde nationale en internationale geldverstrekkers op het gebied van hypothecaire dienstverlening. Van hypotheekaanvraag tot aflossing. Samen met zo’n 500 collega’s maken wij iedere dag onze geldverstrekkers succesvol op de Nederlandse woningmarkt. Quion beheert een hypotheekportefeuille van bijna €70 miljard en wij hebben de ambitie om 1 op de 4 hypotheken in Nederland te beheren. Om deze ambitie te kunnen bereiken zijn wij op zoek naar collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur verder mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening.
 

Branche:

Financiële Dienstverlening

Activiteiten van de organisatie

Wij zijn een van de grootste hypothecaire dienstverleners van Nederland. Quion ondersteunt met trots gerenommeerde nationale en internationale geldverstrekkers op het gebied van hypothecaire dienstverlening. Van aanvraag tot aflossing. Samen met zo’n 500 collega’s maken wij iedere dag onze geldverstrekkers succesvol op de woningmarkt. 

Quion beheert een hypotheekportefeuille van bijna €70 miljard en wij hebben de ambitie om 1 op de 4 hypotheken in Nederland te beheren. Om deze ambitie te kunnen bereiken zijn wij op zoek naar collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur verder mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening.

Aantal medewerkers

500 medewerkers

Locatie

Capelle aan den IJssel

Werken bij Quion betekent werken in een dynamische organisatie die een spilfunctie vervult in de Nederlandse hypotheekmarkt. Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je tweede natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen. Als jij in je kracht staat bereik je het beste resultaat voor jezelf en voor Quion.  Onze betrokken en deskundige medewerkers maken het verschil.

Quion is een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige dienstverlening. Kies je voor Quion, dan kies je voor uitdaging, opleidingsmogelijkheden, afwisseling, persoonlijke groei, leuke collega’s en een vliegende start van een mooie loopbaan in de financiële dienstverlening.

Junior hypotheekacceptant met opleidingstraject
Capelle Aan Den Ijssel
Sta jij op het punt om een loopbaan te beginnen in de financiële dienstverlening? Wil jij een hele belangrijke schakel zijn in de financiering van iem ..
Allround medewerker Hypotheken
Capelle A/D Ijssel
Bezorg jij een klant graag het Wauw-effect? Kun jij de vraag achter de vraag achterhalen? Heb jij interesse in de hypotheekbranche en wil je hier graa ..