Senze

Senze verbindt zich op ‘eigen’wijze aan mens, organisatie en oplossing

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze

Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn een eigenzinnig trainings- en adviesbureau dat non-profit organisaties ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering. Werken bij Senze betekent deel uitmaken van een dynamische en succesvolle organisatie!

Branche:

Management consulting

Activiteiten van de organisatie

Senze ondersteunt non-profit organisaties bij strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering. Senze biedt daarin oplossingen via Onderzoek & Advies, Training & Coaching en Interim dienstverlening. Centraal in onze dienstverlening staan de vakgebieden Fysieke Leefomgeving en Veiligheid en Bijzondere Wetten. In het bijzonder bieden wij oplossingen op de onderdelen Omgevingswet, Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen en Veiligheid en Fysieke Leefomgeving.

Voor de invulling van onze opdrachten zijn wij doorlopend op zoek naar jonge professionals die ‘on the job’ opgeleid willen worden tot ambtenaar van de toekomst. Enthousiaste en leergierige talenten met een afgeronde HBO of WO opleiding (bij voorkeur Planologie, Algemeen Recht, Bestuursrecht, Bouwkunde en/of Bestuurskunde) en een gedrevenheid om in het publieke domein te excelleren!

Aantal medewerkers

60 medewerkers

Locatie

Den Haag

Senze TalentLab is een kweekvijver voor jonge ambtenaren in spé. We begeleiden jonge professionals niet alleen op inhoud, maar ook op houding en gedrag. Vanwege een veelvoud aan verandering op het gebied van wet- en regelgeving binnen het domein van de fysieke leefomgeving wordt ‘procesregie’ steeds belangrijker.

Coaching ‘on the job’

De ‘nieuwe ambtenaar’ wordt de spil in dit proces en kan alle aspecten van de procedures binnen het Omgevingsrecht goed doorlopen, waarbij zowel milieu, bouw, juridische en ruimtelijke aspecten binnen een gemeente van belang zijn. Senze begeleidt deze jonge talenten tot de ‘nieuwe ambtenaar’. Dit doen wij door de talenten aan de hand van een concreet opleidingsplan te trainen op de gewenste (vak)inhoud en op houding en gedrag. De intentie is de kandidaat door training ‘on the job’ binnen een jaar te laten voldoen aan de kwaliteitscriteria 2.2. en op te leiden tot deze ‘nieuwe ambtenaar’.
Junior Jurist Privaatrecht
Zuid- Holland
Ben jij een afgestudeerde jurist met een sterke affiniteit voor vastgoed en gebiedsontwikkeling? Vind jij het leuk om deel te nemen aan projecten, waa ..
Jurist Handhaving
Regio Utrecht
Wil jij een baan waarin jij al je opgedane kennis van je studie rechten in de praktijk kan toepassen? Wij bieden je een baan waarin je informeert en ( ..
Talent Scout
Den Haag
Krijg jij energie van het realiseren van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever? En vind jij het leuk om met jong talent te werken en hen ..
Junior Projectleider / Programmasecretaris
Zuid-Holland
Wij zijn op zoek naar een energieke Junior Projectleider, die op innovatieve en proactieve wijze gemeentelijke organisaties kan ondersteunen. Vanuit h ..
Jurist Omgevingsrecht
Regio Utrecht
Heb jij een juridische studie afgerond? En wil jij opgeleid en begeleid worden naar een vaste aanstelling binnen de gemeente? Vind jij daarnaast gemee ..
Juridisch Adviseur
Omgeving Utrecht
Wil je een bijdrage leveren aan leefbare, veilige samenleving en werken bij een energieke organisatie met veel afwisseling en eigen verantwoordelijkhe ..
Juridisch Medewerker
Zaandam
Wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een locatie of gebied? Vanuit het Senze TalentLab helpen wij jou daarbij! Via ons traineeship word ..