Sdu

Ben jij dé enthousiaste, nieuwsgierige en ondernemende collega die wij zoeken? Houd je van aanpakken en wil je werken binnen 
een informele organisatie? Wil je graag meedenken over het verder ontwikkelen van onze producten en diensten en het verbeteren van onze dienstverlening? Vind je het leuk om inhoudelijke (lunch)sessies te volgen, georganiseerd door collega’s voor collega’s? En heb je zin om je algemene kennis te testen tijdens de jaarlijkse LINK pubquiz? Dan is een carrière bij Sdu zeker wat voor jou. 

Sdu is de kennis- en innovatiepartner voor bedrijven en professionals in de juridische en fiscale sector, maar ook studenten, veiligheidsprofessionals, en overheden behoren tot onze klanten. Sdu ontwikkelt producten en diensten in co-creatie met haar klanten op een agile manier. Met de slimme inzet van content, data en technologie ontwikkelen we innovatieve oplossingen die werkprocessen optimaliseren en klanten helpen om nóg succesvoller te zijn. Wij ondersteunen professionals in hun dagelijkse werk bij de toepassing van wet- en regelgeving met behulp van software, online producten, trainingen en content.

Met ruim 200 jaar ervaring en als onderdeel van de Europese groep Lefebvre Sarrut, hebben we diepgaande kennis van de ontwikkelingen binnen het juridische en fiscale werkveld. We weten dat om na morgen relevant te zijn, we nu al vooruit moeten kijken. Vernieuwen. Meegaan. Sdu is voor onze klanten de partner in die verandering. 
 


Branche:

Juridische dienstverlener

Activiteiten van de organisatie

Bij Sdu werken meer dan 320 professionals die elke dag  er naar streven om onze klanten te helpen succesvoller te zijn, nu en in de toekomst. Ooit was de overheid onze grootste opdrachtgever, maar inmiddels is Sdu uitgegroeid tot een (juridische) kennispartner op het gebied van werkprocesondersteuning. In co-creatie met de klant, ontwikkelen wij slimme en innovatieve oplossingen voor alle beroepsgroepen die met wet- en regelgeving te maken hebben. Oplossingen op het snijvlak van content, data en technologie. 

Aantal medewerkers

320 medewerkers

Locatie

Den Haag

Bij Sdu zijn we trots op onze fijne collega’s. Samenwerken, meedenken en positieve feedback staan bij ons voorop. Binnen ons bedrijf heerst een informele, warme en veilige werksfeer waar collega’s nooit te beroerd zijn om elkaar een handje te helpen. Wel zo fijn als je bijvoorbeeld net nieuw bent binnen de organisatie. Wij combineren diepgaande kennis met state of the art input tot het krijgen van mooie en nieuwe inzichten.

Wij hebben binnen ons bedrijf een scala van functies en activiteiten:

•    Innoverende productmanagers, die onze klantoplossingen ontwikkelen
•    Ambitieuze salesteams, die hierover met klanten in gesprek gaan
•    Creatieve marketeers, die zorgen dat meer klanten ons en onze producten beter leren kennen en dat bestaande klanten aan ons verbonden blijven, 
•    Ons betrokken customer success team, die er voor zorgen dat alle klantgegevens en -verzoeken tiptop worden verwerkt, 
•    Ervaren redacties die de content van onze producten actueel houden, 
•    Oplossende IT’ers die de technische kant van onze productontwikkeling én van alle ondersteunende systemen voor hun rekening nemen,
•    Onze enthousiaste congresteams, die ervoor zorgen dat onze klanten met een gevarieerd aanbod van opleidingen en trainingen hun kennis actueel te houden 
•    En last but not least onze afdelingen Finance, Facilities en HR.

Zie jij jezelf terug in één van deze teams? 

Wij hebben altijd werk voor ondernemende professionals die hun creativiteit, talent en ervaring willen inzetten om onze klanten succesvoller te laten zijn, nu en in de toekomst. Die ambitieus zijn en geloven in samen dingen voor elkaar krijgen, die van dynamiek en verandering houden en stappen willen zetten, die vanuit de klant denken. Mensen die durven en doorzetten. Want tevreden werknemers maken een sterk merk.

Herken jij jezelf hierin en wil jij meedenken over de toekomst van Sdu? Kijk dan op onze vacaturepagina en laat je verrassen.

Junior Content Analist
Den Haag
Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende rol in een dynamische omgeving? Solliciteer dan snel!Sdu is op korte termijn op zoek naar een Juni ..
Accountmanager Inside Sales
Den Haag
Word jij blij van het doorgronden van de klantbehoefte en kun je deze omzetten in een gerichte sale?