Motion10

Als starter kom je in een team terecht met enthousiaste en deskundige collega’s. Zij lopen voorop in de markt als het gaat om de nieuwste technologieën en complexe cloud en applicatie oplossingen voor onze klanten. Iedereen bouwt graag mee aan de groei van het team in de breedste zin van het woord. Het team komt graag samen om kennis ervaringen met elkaar te delen, daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. De mentaliteit is dan ook, Work hard, Play hard!

Wij zijn Motion10. Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol. We zijn meer dan een IT-partner, aangezien innovatie begint bij de medewerkers zelf. Door onze technologie-overstijgende aanpak zijn organisaties en hun medewerkers in staat om te excelleren in een continu veranderende wereld. Ons werk is altijd een samenspel van mensen, middelen en werkwijze. Je moet liefde voor technologie hebben, maar tegelijkertijd ook zien dat technologie altijd maar een middel is om succesvol te zijn. 
 
We zijn dit jaar weer door onze eigen medewerkers gecertificeerd als Great Place To Work en hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Bij ons sta jij als persoon centraal en plezier hebben in je werk en plezier maken met je collega’s is enorm belangrijk voor ons. We hebben een informele en inspirerende werkomgeving waarin medewerkers, maar zeker ook klanten, zich snel thuis voelen. Eerlijkheid en wederzijds respect is de basis hiervoor. Onze missie is ‘De Cirkel van Groei’. Om succes te blijven garanderen, zorgen wij dat onze medewerkers blijven groeien, waardoor onze klanten blijven groeien. Binnen Motion10 is er veel ruimte voor ondernemerschap en je krijgt een grote mate van vrijheid om je eigen toekomst te bepalen.  
 
Ons bedrijf is geboren uit een diepgaande kennis van en ervaring met integratie. Dit was in 2008. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met ruim 150 medewerkers. Twee unieke feitjes: De drie oprichters werken nog steeds bij Motion10 en we hebben geen externe financierders.

Branche:

ICT-services & Consultancy.

Activiteiten van de organisatie

Motion10 heeft als meervoudig Microsoft Gold Partner een intensieve relatie met Microsoft, waaruit een breed portfolio aan diensten is ontstaan. Microsoft is voor Motion10 en voor haar klanten een strategische partner in de digitale innovatie. Samen met Microsoft investeren wij in kennis en expertise. Motion10 biedt advies en oplossingen binnen zes categorieën: 
- Azure & Integration 
- Modern Work & Security, inclusief Power Platform 
- Data & Analytics 
- Outsystems, Low code development onder het SolutionWise label 
- Managed Services  
- Customer Success, inclusief verandermanagement en UCD

Aantal medewerkers

150 medewerkers

Locatie

Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam op de 42e verdieping van De Rotterdam met een geweldig uitzicht over de Erasmusbrug, de Maas en nog heel veel verder. We vervullen met zeer gedreven en klantgerichte professionals, projecten door heel Nederland, op het hoogste niveau.

Ieder jaar hebben we bij Motion10 een MotionTalent programma, waarbij we net afgestudeerde HBO’ers en Academici verder ontwikkelen tot volwaardig Consultant. Samen met ons blijf je bezig met jouw ontwikkeling. Het programma duurt één jaar. In deze periode helpen wij jou te ontwikkelen tot een volwaardig professional. In de eerste maand van het programma, stomen we je klaar voor je eerste opdracht. Zowel met technische kennis als training op het gebied van soft skills. Na een periode van acht weken zal je direct met ervaren collega's bij klanten binnen projecten begeleid worden en zelf werkervaring op doen. Mooie arbeidsvoorwaarden, duidelijke groeipad en een gezellige organisatie met leuke events het hele jaar door.
Talent Consultant Cloud & Integration
Rotterdam (Hybride)
Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! De eerste stap in jouw carrière heb je gezet. What’s next? Ontw ..
Talent Support Engineer
Rotterdam (Hybride)
Kom voor de sfeer blijf voor de groei Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! De eerste stap in jouw carrière heb je gezet. What’s next? Ontwi ..
Talent Consultant Low Code
Rotterdam (Hybride)
Kom voor de sfeer blijf voor de groei! Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! De eerste stap in jouw carrière heb je gezet. What’s next? Ontw ..
Talent Consultant Data & Analytics
Rotterdam (Hybride)
Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! De eerste stap in jouw carrière heb je gezet. What’s next? Ontw ..
Young Professional Sales
Rotterdam En Hybride
Jij regelt alles tot in de puntjes, stemt af met verschillende afdelingen en zorgt ervoor dat iedereen zijn werk kan doen. Ben jij commercieel ingeste ..