Tenzinger

Data gedreven oplossingen voor menselijke zorg. Daar geloven wij in.

Voor elke uitdaging van nu is er ooit een oplossing.

En Tenzinger gaat die vinden. Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd en aandacht voor wat echt belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop.

Data gedreven oplossingen voor menselijke zorg. Daar geloven wij in.

Voor elke uitdaging van nu is er ooit een oplossing.

En Tenzinger gaat die vinden. Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd en aandacht voor wat echt belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop. Door onze ECD’s aan andere databronnen te koppelen, kunnen we meer en slimmer voorspellen. En met onze kennis en innovatiekracht nemen we zorginstellingen stap voor stap mee door een digitale transformatie. Zo geven we de zorg een toekomst met zorgprofessionals die kunnen doen waar ze het allerbest in zijn. En cliënten die de zorg ervaren die ze verdienen.

Tenzinger. Go data + stay human.

De naam Tenzinger
Veel mensen denken dat Edmund Hillary de eerste mens op het topje van de wereld was. Maar wij weten dat zijn gids, Tenzing Norgay, hem letterlijk een paar stappen voor was. Heel vaak zijn het de minder zichtbare krachten die een ander ondersteunen. Dat doen wij in de zorg, want veranderingen in de zorg gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Die gaan wij aan met expertise en grensverleggende ICT- en data-oplossingen.

Wij zijn een organisatie van andere zorgers en noemen onszelf dan ook Tenzinger.

Wij zijn Tenzinger
Wij verslimmen de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg.

•    Dé zorgverslimmers
300+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement
•    15+ jaar ervaring in digitalisering
In jeugd- en pleegzorg, ggz, ouderenzorg en gehandicaptenzorg
•    170.000 zorgverleners
Maken gebruik van onze oplossingen

Branche:

Software en dienstverlener voor de zorg.

Activiteiten van de organisatie

Het ontwikkelen en implementeren van electronische patienten/clientendossiers, slimme data-oplossingen, outsourcing van hr/zorg-/salarisadministratie, consultancy, in verschillende zorgsectoren (jeugdzorg, ggz, ouderenzorg, gehandicaptenzorg).

Aantal medewerkers

300 medewerkers

Locatie

Utrecht, Sliedrecht en Hengelo

Bij Tenzinger staat groei en ontwikkeling centraal. Of je nu een expert wil worden binnen je huidige functie, of de stap wil make naar een van de andere labels binnen Tenzinger, jij hebt de regie.

We faciliteren dit onder andere met onze eigen, uitgebreide Academy en een mooi opleidingsbudget.
junior BI-consultant
Utrecht
6Gorilla’s is een anagram van Alles is zorg, de slogan van Tenzinger. En Alles is zorg sluit perfect aan bij waar wij voor staan: we zijn een groep da ..
Technisch Consultant
Utrecht
Wil jij jouw technische steentje bijdragen aan het optimaliseren van de zorg? Kom dan werken als Technisch Consultant bij Tenzinger!Wij zorgen er met ..
AFAS Consultant (HR/Payroll)
Utrecht
Ben jij klaar om de zorg te verslimmen als AFAS consultant? Nog weinig kennis van AFAS of ervaring als consultant? Geen probleem! Wij bieden jou een o ..
Corporate Recruiter
Utrecht
Ben jij toe aan je volgende stap in recruitment? Een rol met veel vrijheid, veel afwisseling en ook nog eens een steentje bijdragen aan het verbeteren ..
Solutions consultant
Utrecht
Wil jij met veel enthousiasme werken als consultant en van betekenis zijn voor de zorg? Bij Tenzinger begeleid je zorgorganisaties bij de inrichting, ..
Brand Marketeer
Utrecht
Ben jij de creatieve Brandmarketeer die we zoeken en heb je ook nog eens affiniteit met zorg? Is het creëren en coördineren van succesvolle campagnes ..