Daikin Nederland

Bij Daikin zijn we op zoek naar studenten! Een toffe bijbaan met daarbij de mogelijkheid om in de zomerperiode meer te werken. Hoe gaaf is dat? 

Fijne bijkomstigheid, ons kantoor is op loopafstand van de Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit gevestigd. Wij zijn dus goed en snel bereikbaar. Wat we zoeken is versterking op onze Orders en Supply Chain afdeling. 

Daikin heeft als doel de weg te leiden naar een de beste klant- en klimaatbeleving. Onze visie: de drijvende kracht zijn achter een steeds beter klimaat. Dit doen wij vanuit onze 3 kernwaarden: geloofwaardigheid, ondernemerschap en relaties.
 
Daikin Nederland is een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. Daikin is wereldwijd toonaangevend in de airconditioningmarkt en marktleider in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle a/d IJssel. 

Branche:

Productie elektrische/ elektrische goederen

Activiteiten van de organisatie

Naast de producten voor de airconditioningmarkt, richten wij ons ook op de marktsegmenten voor ventilatieoplossingen, verwarmingssystemen, koudwatermachines en koel- en vriestechniek. Hiermee leveren we klimaatoplossingen voor de residentiële, commerciële en industriële markt(en).

Aantal medewerkers

130

Locatie

Capelle aan den Ijssel

Daikin Nederland werkt en groeit hard! En juist dan is het belangrijk focus te houden. Voor een sterke, toekomstbestendige organisatie heb je tevreden en gelukkige medewerkers nodig. Om te weten te komen of we op de goede weg zijn hebben we de hulp gevraagd van Great Place to Work zodat we dit op een professionele, betrouwbare manier kunnen meten. Zij toetsen een organisatie op drie elementen: trots, vertrouwen en plezier. Via een vragenlijst voor alle medewerkers en een werkgroep die de Daikin cultuur beschrijft, hebben wij een goede indruk gekregen van wat we goed doen en wat beter kan.

Naast de trotse vermelding dat we een Best Workplace 2018 zijn, is er natuurlijk ook werk aan de winkel. Zo weten wij bijvoorbeeld niet altijd van ophouden; werken bij Daikin brengt veel uitdaging met zich mee en dat balanceren moeten we nog leren. Dit zorgt er echter wel voor dat we veel verantwoordelijkheid ervaren; we voelen ons volwaardig lid van de Daikin organisatie en ervaren dat onze bijdrage van belang is. We staan niet stil en gaan met de onderzoeksresultaten aan de slag.. op naar de Greatest Place to Work!