Salesmarketeer BV

Ben jij net afgestudeerd of een young professional die toe is aan een volgende uitdaging. Dan is het verstandig om je mogelijkheden te verkennen en te bepalen wat jouw doel is. Heb je ambitie om veel werkervaring op te doen in de marketing en sales en wil jij werken voor toonaangevende IT-bedrijven? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Salesmarketeer bestaat nu bijna vier jaar. We hebben enorm hard gewerkt, veel geleerd, onszelf blijven verbeteren en ontwikkelen. We zijn 29 projecten, 6 in-company trainingstrajecten, 6 workshops, 3 consulting trajecten verder en er zijn 6 salesmarketeers overgenomen. Wat een compliment! We werken voor bekende ICT-bedrijven, zoals Cognizant, Salesforce en Avanade. We blijven ons elke dag verbeteren. Een aantal Salesmarketeers worden in het juiste tempo naar het juiste niveau gebracht en komen op mooie posities. Een voorbeeld hiervan is Iris, die in haar studietijd achterin de auto met haar ouders langs de Zuidas reed en zei “Ik krijg vast nooit de kans om daar te werken”. Hoe anders kan het lopen…

Branche:

Management consulting

Activiteiten van de organisatie

Wij combineren sales met marketing
Onze diensten:
- Salesmarketeer as a service
- Consulting and interim management
- Talent Development
- Outsourcing

Aantal medewerkers

10-50 medewerkers

Locatie

Woerden

Werken bij ons staat in teken van jouw ontwikkeling. Wil jij succesvol worden in sales dan is het essentieel om een goede basis te leggen. Wij geloven erin dat starters en young professionals succesvol kunnen acteren bij toonaangevende ICT bedrijven door focus op ontwikkeling, begeleiding en leervermogen.

Wij zorgen ervoor dat jij je ontwikkelt en dat jij jouw ambitie hierdoor kan realiseren. In het begin krijg je een privé opleiding in marketing, sales en vaardigheden. Onze coaching begeleiden je in het traject en concentreren zich volledig op jouw ontwikkeling en vaardigheden, waardoor jij een goede basis kan leggen in jouw marketing- en/of salescarrière. Na de opleiding ga je werken bij toonaangevende IT-organisaties, is er continue coaching en zijn er maandelijkse trainingsdagen met gastcolleges en workshops. Dagelijks kan je ervaringen uitwisselen met collega’s en elkaar helpen om resultaten te optimaliseren. Wij geloven in jouw groei en dat je op de hoogte moet zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen.
Junior Sales & Marketing Trainee
Woerden
Lijkt het je interessant om jouw kennis en ervaring te verbreden en te pionieren op het speelveld tussen marketing en sales?
Sales Business Development Trainee
Woerden
Zoek je meer uitdaging! Wil je meer leren! Als Business Development bij Salesmarketeer ben jij het begin van het succes van iedere sales deal. Je werk ..