Royal Brinkman

Bij Royal Brinkman maken mensen het verschil. De waarden verbinder, innovatief, betrouwbaar, behulpzaam en specialistisch zitten in ons DNA. Herken je jezelf in deze waarden en wil jij werken bij de wereldwijde specialist in de glastuinbouw, dan gaan we graag het gesprek met je aan. 

‘Wereldwijde specialist in de glastuinbouw’ is wie we zijn, Let’s improve together is waarom we doen wat we doen. Let’s improve together staat voor de manier waarop wij opereren; samen met telers, leveranciers en overige partners de tuinbouw wereldwijd verbeteren. De waarden verbinder, innovatief, betrouwbaar, behulpzaam en specialistisch zijn vaardigheden die we nodig hebben om onze belofte waar te maken. Ze vormen de basis voor alles wat we doen en uitdragen naar klanten, leveranciers én collega's. Het weerspiegelt waar we voor staan, ze zijn onderdeel van ons DNA. Wij zijn een familiebedrijf met een lange historie, opgericht in 1885.

Branche:

Glastuinbouw Groothandel Technische Installaties

Activiteiten van de organisatie

Onze missie is ondernemers in de bedekte tuinbouwsector in staat stellen om continue te verbeteren door het bieden van kennis, kunde, producten en innovatieve oplossingen. Denk hierbij aan producten en diensten op het gebied van gewasbescherming, hygiëne, meststoffen, teeltwisseling, schermmiddelen, verpakkingen, machines en technische installaties. Met onze online webshop zijn wij koploper in de sector, maar het zijn onze mensen die het verschil maken. 

Naast de binnenlandse markt exporteert Royal Brinkman momenteel naar meer dan honderd landen. Telers worden wereldwijd ontzorgd middels de deur-tot-deur levering. Dit kunnen wij alleen waarborgen doordat Royal Brinkman ook sterk lokaal vertegenwoordigd is in landen waar tuinbouw ertoe doet. Op dit moment zijn wij lokaal actief in zo’n 12 landen. 

Of het nu gaat om sales en (online) marketing functies, om productspecialisten, om technische functies, logistieke functies of ondersteunende functies: al onze Brinkmannen en Brinkvrouwen hebben passie voor de tuinbouw, zijn enthousiast en gaan er samen voor om successen te behalen. Met onze no-nonsense cultuur en afspraak is afspraak mentaliteit, werken we iedere dag hard om de wereldwijde tuinbouw te verbeteren. We vinden het belangrijk dat iedereen iedere dag weer met plezier naar zijn/haar werk gaat.

Aantal medewerkers

450 medewerkers

Locatie

  • ’s-Gravenzande (Westland) – hoofdvestiging
  • Gameren en Maasbree – nevenvestigingen thuismarkt
  • 11 vestigingen in het buitenland

Het ruimte bieden voor ondernemerschap en het stimuleren van persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij Royal Brinkman hoog in het vaandel. Samen kijken we regelmatig naar jouw professionele ontwikkeling: in welke richting wil jij je ontwikkelen en wat is daarvoor nodig? Wil jij je vooral verder verdiepen als specialist, wil je meer met klanten bezig zijn, wil je jezelf versterken op het gebied van leidinggeven of procesoptimalisatie, etc.; samen bepalen we met jou het gewenste pad, in de hoop je vooral lang en met veel plezier aan onze organisatie te kunnen blijven binden. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan de eigen interne horticultural training, externe opleidingsmogelijkheden, het actieve doorstroombeleid en de toegang tot 75 online leerreizen via het opleidingsplatform New Heroes. Als je bij Royal Brinkman komt werken, heb je daarnaast de garantie dat je te maken krijgt met collega's met kennis. Zij investeren graag in jou om een expert te kunnen worden in jouw vakgebied.
Bijbaan Online Contentmarketeer
'S-Gravenzande
Studeer jij nog en wil je naast je opleiding ervaring opdoen in het online marketing speelveld? Doe je niets liever dan in je vrije tijd content creër ..
Meewerkstage/bijbaan Online productinformatie specialist
'S-Gravenzande
Ben jij de digitale denker die wij zoeken? Denk jij graag mee over hoe we onze producten het best kunnen presenteren op de Royal Brinkman webshops? Ko ..
Bijbaan Online productinformatie specialist
'S-Gravenzande
Ben jij de digitale denker die wij zoeken? Denk jij graag mee over hoe we onze producten het best kunnen presenteren op de Royal Brinkman webshops? Ko ..
Bijbaan Online Marketeer Internationaal
'S-Gravenzande
Naast je studie ervaring opdoen binnen online marketing in een internationale organisatie? Wij bieden je de kans om met de juiste begeleiding je kenni ..
Meewerkstage Duurzaamheidsproject Futures Choice
'S-Gravenzande
Wij hebben per direct een uitdagende stageplek beschikbaar binnen het duurzaamheidsproject ‘Futures Choice’. Je doet niet alleen ervaring op, maar dra ..
Leerplaats - CAD Engineer / E-plan tekeningen
'S-Gravenzande
Word je enthousiast van technisch tekenen en heb je affiniteit met de tuinbouw? Lees dan snel verder, want wij hebben een leerplaats voor jou! 
Bijbaan Online Marketeer
'S-Gravenzande
Studeer jij nog en wil je naast je opleiding ervaring opdoen in het online marketing speelveld? Wij bieden je de kans om met de juiste begeleiding je ..
Meewerkstage Online Marketing
'S-Gravenzande
Kom jij er tijdens je opleiding achter dat Online marketing helemaal jouw ding is? Kom dan ervaring op doen als Online marketeer Duitsland tijdens jou ..