USP Marketing Consultancy

Wil je jezelf ontwikkelen, uitgedaagd worden, relevant zijn en invloed hebben op strategische beslissingen? Dan heeft USP verschillende mogelijkheden voor je, zowel onderzoeksinhoudelijk als op adviesgebied.

USP staat open voor enthousiaste en gedreven mensen!

USP Marketing Consultancy is een marktonderzoeksbureau gericht op de bouwsector, installatiesector, doe-het-zelfsector en de woonsector. Door de kennis van de markt achterhaalt USP relevante marktinformatie en brengen ze in kaart wat deze inzichten voor organisaties betekenen, en wat er veranderd of geoptimaliseerd dient te worden. Maar ook hoe organisaties dit kunnen realiseren. Zo helpt USP Marketing Consultancy fabrikanten, retailers en organisaties in binnen- en buitenland het beste uit zichzelf én hun producten of diensten te halen.

Branche:

Marktonderzoek

Activiteiten van de organisatie

Wij werken voor internationale bekende concerns (zoals AkzoNobel, Bosch, Philips, Grohe, Forbo, etc.) die leveren aan de bouw-, installatie-, DHZ, woon- en vastgoedbranche. Onze opdrachtgevers hebben veelal pan-Europese vraagstukken rond hun merk, customer journeys, performance, marktkansen, e-commerce, multi channel, etc.. USP levert de inzichten om besluiten te nemen en fungeert als marketingadviseur voor haar klanten.


Aantal medewerkers

55 medewerkers

Locatie

Rotterdam, Zagreb

USP is een dynamische organisatie, waarbij kwaliteit leveren voor de klant voorop staat.

De bedrijfscultuur is informeel, maar wel professioneel en resultaatgericht. Naast een hoge mate van gedrevenheid en betrokkenheid staat plezier bij ons hoog op de agenda.
 

Iedere medewerker krijgt een Personal Development Plan. Hierin legt USP vast wat de groeiambities zijn, welk tijdspad hierbij hoort, welke trainingen er gevolgd kunnen worden en welke ontwikkelstappen er gemaakt dienen te worden. Er wordt twee keer per jaar geëvalueerd en stilgestaan bij jouw ontwikkeling, maar tussentijds vindt er ook veel sturing plaats vanuit de Teamleiders en Business Unit Managers om ervoor te zorgen dat jouw groeiplannen behaald worden.

Junior Research Analyst
Rotterdam
USP is op zoek naar studenten die geinteresseerd zijn in (markt)onderzoek en bij ons aan de slag willen als Junior Research Analyst. In deze rol krijg ..
Research Analyst
Rotterdam
USP groeit hard en is op zoek naar starters voor de functie Research Analyst. Als je het leuk vindt om data te analyseren, en je het uitdagend vindt o ..
Stagiair Marktonderzoek
Rotterdam
Tijdens de stage leer jij wat marktonderzoek echt inhoudt. Je krijgt de kans om het hele marktonderzoeksproces onder de loep te nemen. Hoe worden vrag ..