VZVZ

De Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ) zorgt ervoor dat zorgverleners op een veilige manier en op het juiste moment bij de juiste gezondheidsgegevens kunnen.

We willen allemaal zo goed mogelijke gezondheidszorg. Goede zorg begint met goede informatie: onze zorgverleners hebben onze actuele medische gegevens nodig. En zij moeten die informatie met elkaar kunnen delen. En met ons, hun patiënten, natuurlijk. Dat kan niet zomaar, want onze gegevens zijn vertrouwelijk. Als non-profit organisatie beheert VZVZ onderliggende techniek en afsprakenstelsels. En VZVZ organiseert de samenwerking tussen organisaties en het delen van kennis.

Bij ons kun je deel uitmaken van een team met enthousiaste collega’s die elk hun eigen specialisme hebben. Naast een inhoudelijk, uitdagende werkomgeving bieden wij je een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng.

Branche:

Gezondheidszorg & ICT

Activiteiten van de organisatie

De Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ) is verantwoordelijk voor de uitwisseling van medische gegevens via de zorginfrastructuur het Landelijk Schakelpunt (LSP). VZVZ zorgt ervoor dat het netwerk goed functioneert, in technische en in organisatorische zin. VZVZ verzorgt de regie over de uitwisselingsketen en toetst het systeem permanent op snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

Aantal medewerkers

170 medewerkers

Locatie

Den Haag

Young Professionals van VZVZ

VZVZ heeft een community van Young Professionals. Het is een energieke, gezellig en ambitieuze club die allemaal hart voor Zorg & IT hebben. Bij VZVZ krijgen alle medewerkers door middel van een opleidingsbudget volop de ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. In combinatie met mooie doorgroeimogelijkheden, de perfecte plek om jouw carrière te starten.

Door middel van kennissessies en verschillende werk en niet werk-gerelateerde activiteiten, wordt er verbinding gecreëerd tussen de Young Professionals onderling én natuurlijk ook met de rest van de organisatie.

Business Intelligence Specialist
Den Haag
Met jou aan boord worden besluiten genomen en duurzame investeringen voor de lange termijn gedaan, waarbij zowel het dataplatform als het gebruik stru ..
Business analist
Den Haag
Wil jij bijdragen aan betere zorg door gegevensuitwisseling tussen zorgverleners onderling en met de patiënt te verbeteren? Bij VZVZ faciliteren wij p ..
Business en Marketing Intelligence specialist
Den Haag
Weet jij mensen te inspireren en enthousiasmeren met de mogelijkheden van data? Bij VZVZ draag je bij aan betere zorg door gegevensuitwisseling tussen ..
Projectcoördinator ICT
Den Haag
Wil jij meebouwen aan de toekomst van de zorg vanuit het hart van de digitale zorgcommunicatie in Nederland? Solliciteer dan op de functie van Ketenco ..
Functioneel beheerder
Den Haag
Wil jij bijdragen aan betere zorg door gegevensuitwisseling tussen zorgverleners onderling en met de patiënt te verbeteren? Meebouwen aan de toekomst ..
Junior Consultant
Den Haag
Wil jij invloed hebben op je eigen groeipad en doorgroeien in een rol die bij je past? En meebouwen aan de toekomst van de zorg vanuit het hart van de ..