Aram

Aram is altijd op zoek naar starters op de arbeidsmarkt en young professionals met werkervaring. Wat we daarvoor van jou vragen is een flexibele-, zelfstandige houding en de ambitie om het brede speelveld van projectbeheersing te leren kennen. Wat krijg jij daarvoor terug? Een uitdagende baan waarin je wordt opgeleid tot projectplanner, risicomanager of allround adviseur projectbeheersing. Na een intensief opleidingstraject van 6 weken, ga je in de praktijk aan de slag bij onze klanten. Uiteraard houden we daarbij rekening met jouw voorkeuren: heb je interesse in offshore of juist om ervaring op te doen in de infrasector? Zodra jij in de praktijk aan de slag bent, begeleiden we jou door middel van coaching on the job en intervisie sessies voor jou en je collega’s. Zo delen we onze kennis en praktijkervaring en stellen wij jou in staat om snel je draai te vinden in de wereld van projectbeheersing.

Aram is als kennispartner gespecialiseerd in projectbeheersing, projectplanning en risicomanagement. Wij bieden onze klanten beheersoplossingen voor complexe en technische projecten in verschillende sectoren, zoals grond-, weg- en waterbouw, scheepsbouw, offshore, energie en de olie & gas. Ons werk vraagt om diepgaande kennis en wij dagen daarom onze professionals altijd uit om te blijven groeien en zichzelf te ontwikkelen. Wij waarderen initiatief en ondernemerschap en werken als een team samen om ons te onderscheiden in expertise in de wereld van projectbeheersing.

Branche:

Bouw/Vastgoed, Energie/Gas/Water, Maritiem

Activiteiten van de organisatie

Detachering, Advies/Consultancy

Aantal medewerkers

100 medewerkers

Locatie

Capelle aan den IJssel en projecten op locatie

Ben jij net afgestudeerd of wil je de volgende stap zetten in je carrière in 2022? Wil je werken op (inter)nationale en indrukwekkende projecten? Zoek je een uitdagende baan in een organisatie waar ondernemerschap wordt gewaardeerd? Omschrijf jij jezelf als flexibel, zelfstandig en leergierig? Dan biedt ons Traineeship Projectbeheersing de perfecte start van jouw (nieuwe) carrière. Wij zijn altijd op zoek naar talenten die opgeleid willen worden tot projectplanner, risicomanager of een allround adviseur projectbeheersing.
Traineeship Projectbeheersing
Rotterdam / Nederland
Ben jij net afgestudeerd of wil je de volgende stap zetten in je carrière in 2023? Wil je werken op (inter)nationale en indrukwekkende projecten? Zoek ..