DSW Zorgverzekeraar

Pas jij bij DSW?
Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve, klantvriendelijke en platte organisatie met een no-nonsense cultuur? Dan ben je bij DSW aan het goede adres. Bij DSW heb je je carrière in eigen handen. Laat jij zien wat je kan en weet je waar je naar toe wilt? Dan zullen wij je daar bij helpen.

DSW is groot genoeg om echt onderscheidend te kunnen zijn, maar klein genoeg om de flexibiliteit en snelheid niet te verliezen. Alles wordt in het werk gesteld om onze klanten goede service te verlenen.

DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met landelijk ruim 710.000 verzekerden.

Bij DSW vinden we dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s uitbetalen. Daarom zijn wij nauw bij de zorg betrokken, hebben we een uitstekende relatie met onze klanten én zorgverleners en participeren we in veel zorginhoudelijke projecten.

Veel van de systemen die ons helpen bij de serviceverlening aan onze verzekerden, bouwen wij zelf. Voorbeelden hiervan zijn onze websites (dsw.nl, mijn.dsw.nl) en apps die we continu testen op gebruiksvriendelijkheid. Ook meer op de achtergrond werken we hard aan nieuwe en huidige systemen om te zorgen voor een snelle en correcte dienstverlening.

De mens staat voor ons centraal, zowel buiten als binnen het bedrijf. Dit komt terug in de persoonlijke benadering van verzekerden, maar ook in de vele mogelijkheden die medewerkers krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Daarbij zijn een informele sfeer en grote collegialiteit kenmerkend voor onze organisatie.

Branche:

Verzekeringen/Assurantien

Activiteiten van de organisatie

Zorgverzekeringen & ICT

Aantal medewerkers

500 medewerkers

Locatie

Schiedam

Werken bij DSW betekent onderdeel zijn van een innovatieve, klantvriendelijke en platte organisatie. Er heerst een no-nonsense cultuur. Samen maken we het verschil! Alles wordt in het werk gesteld om onze klanten goede service te verlenen.

DSW is groot genoeg om echt onderscheidend te kunnen zijn. DSW kenmerkt zich als een familiebedrijf en is klein genoeg om de flexibiliteit en snelheid niet te verliezen, maar is ook groot genoeg om grote dingen te kunnen aanpakken.

Medewerker Procesmanagement
Schiedam
Heb jij interesse in het analyseren en optimaliseren van de bedrijfs- en informatieprocessen? Dan is de rol van Medewerker Procesmanagement bij DSW Zo ..
Medewerker Bijzonder Onderzoek
Schiedam
Heb jij interesse in onderzoek en detectie? Dan is de rol van Medewerker Bijzonder Onderzoek bij DSW Zorgverzekeraar in Schiedam iets voor jou! Een om ..
Trainee Test Analist
Schiedeam
Heb je net je technische HBO-opleiding afgerond? Geef jouw carriére een vliegende start met deze functie!
Data Scientist
Schiedam
Bij DSW onderbouwen we onze keuzes met goede argumenten, bij voorkeur in de vorm van data. Als zorgverzekeraar hebben we aan die data geen gebrek. Om ..
Business Analist
Schiedam
Ben jij een enthousiaste analist met innovatieve ideeën? Kun je anderen overtuigen en vervolgens de ideeën samen met je collega’s daadwerkelijk realis ..
Traineeship DSW
Schiedam
Traineeship bij DSW Zorgverzekeraar in Schiedam. Een omgeving waarin jij naast het opdoen van werkervaring alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontw ..
Traineeship ICT
Schiedam
Traineeship ICT bij DSW Zorgverzekeraar in Schiedam. Als bèta kan ook jij eraan bijdragen dat de zorg in Nederland betaalbaar blijft en dat iedereen d ..
Afstudeeropdracht ICT
Schiedam
DSW Zorgverzekeraar is een middelgrote zorgverzekeraar met zo'n 710.000 verzekerden. DSW heeft een regionaal karakter. Ons hoofdkantoor staat in Schie ..