Interparking

Fast forward met Interparking

De Interparking Group is al meer dan 60 jaar een begrip in de parkeerwereld. Wij zijn een professionele organisatie met 2.506 medewerkers, verdeeld over 415 steden, in 9 Europese landen. Door onze sterke focus op de klant en de optimalisatie van onze parkeervoorzieningen hebben wij deze sterke marktpositie kunnen realiseren. Met 956 kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke parkeervoorzieningen in grote Europese steden zoals Amsterdam, Parijs, Wenen, Brussel en Barcelona behoort Interparking tot de marktleiders op het gebied van parkeren.

Ook in Nederland is Interparking één van de toonaangevende parkeerexploitanten. Wij exploiteren parkeervoorzieningen in stedelijke centra, in en nabij winkelcentra, bij toeristische trekpleisters, op kantoorlocaties en bij zorginstellingen. Waaronder de parkeervoorzieningen van winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht, de Markthal in Rotterdam, de Boulevard in Scheveningen en het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Interparking Nederland is actief in 35 steden met 127 parkeervoorzieningen en 58.681 parkeerplaatsen.

Branche:

Commercieel vastgoed

Activiteiten van de organisatie

Parkeren, Huur/exploitatie, Beheer, Koop, Joint-venture, Ontwerpen en ontwikkelen, Parkeergarages, Parkeervoorzieningen, Advisering en Rendement optimalisatie

Aantal medewerkers

200 - 250 medewerkers

Locatie

Interparking Nederland is actief in 35 steden, hoofdkantoor is in Rotterdam

Bij Interparking kom je terecht in een gemotiveerd team bij één van de grootste parkeerbedrijven van Europa. Vorig jaar is ons gloednieuwe kantoor geopend in het WTC gebouw in het centrum van Rotterdam, waar wij vanaf de 6e verdieping van een waanzinnig uitzicht genieten over de stad van de doeners en de durfals! Jij krijgt de vrijheid om je werk in te richten zoals jij dat wilt en door de korte lijnen heb je áltijd een grote impact.

Bouw samen met ons mee aan de toekomst!

Over ons

Alle medewerkers van Interparking hebben één ding gemeen: een volledige focus op de klant. Er is geen beter gevoel dan onze inspanningen terugzien in tevreden opdrachtgevers, parkeerders of in fysieke of digitale producten die parkeren nóg gemakkelijker maken. Samenwerken is hierbij onze grootste kracht.

Focus

Mobiliteit, kwaliteit en milieu zijn de drie grondbeginselen van onze organisatie. Onze dienstverlening is kwalitatief hoogwaardig en voortdurend gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de parkeervoorzieningen. Interparking medewerkers zijn klantgericht, werken graag samen en zetten zich volledig in voor de klant. Samen realiseren wij een optimale dienstverlening.

Binnen Interparking zijn er verschillende mogelijkheden voor jou om je te ontwikkelen. Je kunt bij ons terecht voor uitdagingen op gebied van Sales & Marketing, HR, Klantenservice, Meldkamer, ICT, Finance, etc.
Business Developer
Rotterdam
Ben jij de commerciële young professional en innovator die het verschil gaat maken voor onze opdrachtgevers in de parkeerwereld? Als Business Develope ..