Staan Finance

Wil jij je carrière een boost geven en je sneller ontwikkelen binnen Finance & Control? Wil je een afwisselende baan bij de meest aansprekende bedrijven van Nederland?

Staan is de ultieme partner op het gebied van finance & control, voor zowel operationele als strategische uitdagingen. Dit doen wij door de juiste mensen op de juiste plek te zetten of het nu gaat om een interim professional, het rekruteren van een nieuwe collega, het samenstellen van een project team of het opleiden van finance professionals. Dankzij onze jarenlange ervaring in de financiële discipline en up-to-date kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij altijd voor een goede match zorgen. 

Werken met Staan betekent werken met mensen die finance snappen en die geven om de mens, de organisatie en de relatie ertussen. Niet alleen zijn wij preferred supplier van bedrijven als Philips, Heineken en KLM, ook het publieke domein weten wij, mede vanwege onze aandacht voor culturele fit, uitstekend te bedienen.

Branche:

Finance & Control

Activiteiten van de organisatie

Interim Finance Professionals - Finance Recruitment - Executive Search - Consultancy - Academy

Aantal medewerkers

80 medewerkers

Locatie

Amsterdam, Rotterdam, 's-Hertogenbosch

Ben jij de ambitieuze financial die toe is aan een volgende stap? Wil je graag je opgedane kennis inzetten bij toonaangevende opdrachtgevers? En vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van uitdagende trainingen in onze Academy? Dan is dit jouw kans! Solliciteer direct voor de functie van Finance Professional bij Staan Finance!

Als Finance Professional bij Staan Finance ga je vanuit een vast dienstverband aan de slag bij de Top 500 bedrijven in Nederland. Je voert opdrachten uit op het gebied van Accounting, Financial Control, Business Control en Analysis in diverse branches. Je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding van ervaren Financials die je ondersteunen om je persoonlijke doelen te behalen. Daarnaast bieden wij binnen onze Academy de mogelijkheid om je CMA titel te behalen en ligt er een opleidingsprogramma voor je klaar met geaccrediteerde trainingen (o.a. Power BI, Advanced Excel, Robotics en Business English).
 

Finance Trainee
Amsterdam, Rotterdam & Den Bosch
Finance
Ambitie in Finance? Start direct met ons Finance Talent Program! Wil jij je carrière een vliegende start geven en je snel ontwikkelen binnen Finance & ..
Finance Consultant
Amsterdam, Rotterdam & Den Bosch
Consultancy
Zoek jij een uitdagende en diverse baan met goede doorgroeimogelijkheden? Ben jij als Financieel talent toe aan een volgende stap in jouw carrière? So ..