Senze

Senze verbindt zich op ‘eigen’wijze aan mens, organisatie en oplossing

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze

Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn een eigenzinnig trainings- en adviesbureau dat non-profit organisaties ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering. Werken bij Senze betekent deel uitmaken van een dynamische en succesvolle organisatie!

Branche:

Management consulting

Activiteiten van de organisatie

Senze ondersteunt non-profit organisaties bij strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering. Senze biedt daarin oplossingen via Onderzoek & Advies, Training & Coaching en Interim dienstverlening. Centraal in onze dienstverlening staan de vakgebieden Fysieke Leefomgeving en Veiligheid en Bijzondere Wetten. In het bijzonder bieden wij oplossingen op de onderdelen Omgevingswet, Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen en Veiligheid en Fysieke Leefomgeving.

Voor de invulling van onze opdrachten zijn wij doorlopend op zoek naar jonge professionals die ‘on the job’ opgeleid willen worden tot ambtenaar van de toekomst. Enthousiaste en leergierige talenten met een afgeronde HBO of WO opleiding (bij voorkeur Planologie, Algemeen Recht, Bestuursrecht, Bouwkunde en/of Bestuurskunde) en een gedrevenheid om in het publieke domein te excelleren!

Aantal medewerkers

45 medewerkers

Locatie

Den Haag

Senze TalentLab is een kweekvijver voor jonge ambtenaren in spé. We begeleiden jonge professionals niet alleen op inhoud, maar ook op houding en gedrag. Vanwege een veelvoud aan verandering op het gebied van wet- en regelgeving binnen het domein van de fysieke leefomgeving wordt ‘procesregie’ steeds belangrijker.

Coaching ‘on the job’

De ‘nieuwe ambtenaar’ wordt de spil in dit proces en kan alle aspecten van de procedures binnen het Omgevingsrecht goed doorlopen, waarbij zowel milieu, bouw, juridische en ruimtelijke aspecten binnen een gemeente van belang zijn. Senze begeleidt deze jonge talenten tot de ‘nieuwe ambtenaar’. Dit doen wij door de talenten aan de hand van een concreet opleidingsplan te trainen op de gewenste (vak)inhoud en op houding en gedrag. De intentie is de kandidaat door training ‘on the job’ binnen een jaar te laten voldoen aan de kwaliteitscriteria 2.2. en op te leiden tot deze ‘nieuwe ambtenaar’.
Juridisch medewerker APV en Bijzondere Wetten
Noord-Holland
Consultancy
Heb jij net jouw HBO of WO diploma op zak en wil je aan de slag in de praktijk, maar ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan hebben wij de vacature waari ..
TalentLab procesmanager Wabo
Bergen Op Zoom
Consultancy
Heb jij net jouw HBO of WO diploma op zak en wil je aan de slag in de praktijk, maar ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan hebben wij voor jou dé baan ..
TalentLab medewerker Ruimtelijke Ordening
Bergen Op Zoom
Consultancy
Heb jij net jouw HBO of WO diploma op zak en wil je aan de slag in de praktijk, maar ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan hebben wij voor jou dé baan ..
Beleidsprofessional Openbare Orde en Veiligheid
Zuid-Holland
Consultancy
De schakel tussen beleidsmatig denken en doen Adviseer jij graag gemeentelijke organisaties en doe jij dit bij voorkeur op het gebied van Openbare Ord ..
Junior Projectleider
Zuid-Holland
Consultancy
Wij zijn op zoek naar een energieke Junior Projectleider, die op innovatieve en proactieve wijze gemeentelijke organisaties kan ondersteunen. Vanuit h ..
Junior Adviseur
Zuid-Holland
Consultancy
Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze! Spreken deze woorden tot jouw verbeelding en is optimale dienstverlening voor jou de sleutel to ..
TalentLab procesmanager Wabo regio Bollenstreek
Bollenstreek
Consultancy
Senze is op zoek naar een energieke procesmanager van de toekomst, die op innovatieve en proactieve wijze deze gemeentelijke organisatie kan ondersteu ..
Junior Procesmanager
Den Haag
Consultancy
Heb jij net jouw HBO diploma op zak en wil je aan de slag in de praktijk, maar ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan hebben wij de vacature waarin jij ..
Medewerker Senze TalentLab
Den Haag
Consultancy
Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze!Spreken deze woorden tot jouw verbeelding en is optimale dienstverlening voor jou de sleutel tot ..