ITDS

JE CARRIÈRE BIJ ITDS

ITDS Business Consultants is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Sinds 1998 werken we voor aansprekende Nederlandse en internationale verzekeraars, banken en pensioenfondsen. Deze ervaring combineren we met diepgaande kennis van technologie, wetgeving en digital marketing. Want op dat snijvlak liggen de oplossingen die het verschil maken. ITDS is als Amsterdams adviesbureau onderdeel van de Redmore group met ongeveer 1400 medewerkers. Tevens heb we ook een vestiging in Polen (Warschau) met 120 medewerkers.


ONZE VISIE
Wij laten financiële dienstverleners excelleren.
Vandaag – en zeker morgen

Als er ooit een spannende tijd was om in de financiële dienstverlening te werken, is het vandaag. Verandering is de norm, spanning een constante. Want dat alles op z’n kop gaat, is een feit. Dat maakt de toekomst onvoorspelbaar – en onweerstaanbaar. Wij geloven in de kracht en waarde van financiële dienstverleners. En zien kansen te over. Daarom zijn we graag de schakel tussen onze opdrachtgevers en hun potentie.

ONZE MISSIE
We zijn uw partner bij elke volgende stap
Verzekeringen, bankproducten en pensioenen zijn een noodzakelijk goed. We hebben ze allemaal nodig. En dat blijft ook zo. Ondertussen staat u voor grote uitdagingen. Het moet socialer, digitaler, de klant centraler. Waar begint u – en hoe zet u door? Met 175 man en vrouw denken, werken en ondernemen we met u mee. Samen houden we de financiële sector sterk. Zodat iedereen kan blijven rekenen op de zekerheid die hij nodig heeft.

Branche:

Management consulting

Activiteiten van de organisatie

CONSULTANCY MET TECHNOLOGIE ALS BASIS
Bij ITDS combineren we actuele kennis van de banken-, verzekerings- en pensioenwereld met een praktische visie op technologie, wetgeving en digital marketing. We schakelen moeiteloos van risicomanagement naar social media en van mobiel verzekeren naar kostenbeheersing. We zijn uw partner bij de volgende stap met een breed palet aan diensten:
- Data Management
- Wet- en regelgeving
- Digital Business
- Consultantcy
- Solutions
- Risico Management

Aantal medewerkers

175 medewerkers

Locatie

Amsterdam

MANIFEST
We kijken vooruit. Elke dag.
Want overal zijn kansen.
Als je ze maar wil zien.
Daarom dagen we je uit.
Om te durven. Los te laten wat je kent.
Klaar om successen na te jagen.
Want voor wie goed kijkt,
is de toekomst al lang begonnen.
#GETREADY
Business Consultancy Traineeship
Amsterdam
Consultancy
Vijf weken intensieve training en dan al aan de slag als Business Consultant bij één van de grote (internationale) financiële dienstverleners? Onder p ..