KVL

Bringing Analytics to the People

Bringing Analytics to the People

KVL’ers ontwikkelen slimme data- en analytics-oplossingen en brengen die op een begrijpelijke en toegankelijke manier naar iedereen in een organisatie. Op elk niveau biedt een wereld vol data kansen om het dagelijks werk te verbeteren. Ga je hier slim mee om, dan maakt het elke baan interessanter en elke organisatie succesvoller.

Branche:

Informatietechnologie en services

Activiteiten van de organisatie

Datawarehousing, Data Integration, Data-Integratie, Data quality, Datakwaliteit, Data & Analytics, Data Strategy, Data Ecosystem, Business Intelligence, Business Analytics, Business Value, Data Science, Data Literacy, Data Strategie, Data Governance, IBM, Microsoft, Tibco, Informatica, NLG, Training en Coaching

Aantal medewerkers

100 medewerkers

Locatie

Rotterdam

Scherp Talent Programma

Met ons Scherp Talent programma bouwen we aan een nieuwe generatie Data & Analytics experts door high potentials te trainen. Voor onszelf of in opdracht van klanten.

Binnen het Scherp Talent programma onderscheiden we twee soorten talenten. De eerste groep betreft medewerkers uit de klantorganisatie die door ons worden opgeleid of omgeschoold. De tweede groep betreft talenten die wij in opdracht van onze klanten werven, selecteren en opleiden. Deze talenten treden in dienst bij onze opdrachtgevers na de succesvolle afronding van hun trainingsprogramma.

Data & Analytics talent

Het Scherp Talent programma biedt deelnemers de mogelijkheid om in korte tijd relevante Data & Analytics kennis en ervaring te ontwikkelen en uit te bouwen. De cursisten worden tijdens het éénjarige trainingsprogramma, en na een intensieve trainingsperiode, direct ingezet op praktijk cases. Hieronder de trainingen in ons programma.
 

We werken door heel Nederland. Organisaties in alle soorten en maten hebben onze experts graag in huis, en dat is mooi. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Of je nu ervaren bent of een starter.

Starten in Data & Analytics

Heb je affiniteit met Data & Analytics? Wil jij je laten (om)scholen tot een expert die organisaties het maximale uit hun data laat halen? Dan is het éénjarige Scherp Talent programma van KVL wellicht een mooie stap voor jou. Hiermee leiden we jonge talenten op tot Data & Analytics experts. Voor onszelf of voor onze opdrachtgevers. Eerst een maand intensief trainen, dan direct aan de slag op praktijkopdrachten. Het Scherp Talent programma zorgt dat je je als jong afgestudeerd talent kunt ontwikkelen tot een hooggekwalificeerd data-specialist.

Naast onze Data & Analytics experts zijn we altijd op zoek naar talent voor onze eigen organisatie. We hebben mooie vacatures, maar we zijn vooral benieuwd wat jouw dromen en ambities zijn.


Stagiaire Marketing Communicatie
Rotterdam
Sales & Marketing
Wil je stagelopen bij het mooiste Data & Analytics bedrijf van Nederland? Als stagiaire Marketing Communicatie ben je onderdeel van ons Sales en Marke ..
BI Dashboarding (Power BI) Consultant
Rotterdam
ICT
Voor uitbreiding van ons dashboarding-team zoeken we een Dashboarding / Power BI consultant met passie voor het vak, die mensgericht en een teamplayer ..