Van Hessen B.V.

Carrière maken binnen de Van Hessen groep?

Van Hessen is de leidende wereldspeler op het gebied van inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten. Dankzij onze wereldwijde exploitatie van darmlokalen in slachterijen is Van Hessen in staat dicht bij de bron te opereren en een constante stroom grondstoffen voor onze klanten veilig te stellen. Door alle stappen in het proces van de supply chain te controleren en te begeleiden, kunnen we producten van een zeer hoge en constante kwaliteit garanderen.

Branche:

Voedselproductie

Activiteiten van de organisatie

Van Hessen is een van de meest toonaangevende wereldspelers in de inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten. Wij verwerken dierlijke bijproducten tot hoogwaardige voedingsmaterialen en grondstoffen voor medicijnen. En dat doen we al meer dan 115 jaar.

Aantal medewerkers

275 medewerkers

Locatie

Nieuwerkerk a/d IJssel & Katwijk

Carrière maken binnen de Van Hessen groep? 3 traineeships.

 1. Management traineeship (HBO/WO)
  Als Management Trainee reis je zo’n 18 maanden de hele wereld over, leer je alles over de productielijn en productieprocessen en maak je kennis met de verschillende managementgebieden.
  Het doel: je ontwikkelen tot een sleutelpositie binnen de Van Hessen Groep.
 2. Trainee Productspecialist (sourcing) MBO-4/HBO)
  Als Trainee Productspecialist sourcing leer je alles over ons product, onze procedures & processen. Jouw toekomst? Als Productspecialist ben je onze onmisbare adviseur op het gebied van productspecificaties, processen en procedures.
 3. Trainee Productspecialist (sorting) (HBO)
  Als Trainee Productspecialist sorting reis je over de hele wereld naar verschillende productieomgevingen om daar te sturen op het optimale product en de beste processen.
  Het doel: met jouw innovatieve productoplossingen en procesverbeteringen is Van Hessen altijd klaar voor verwachte en onverwachte veranderingen in de markt.